• Altijd gratis verzending
  • Deel opbrengst naar Konining Wilhelmina Fonds
St. Aldegonda, beschermheilige voor mensen met Borstkanker

Ondersteuning bij kanker wanneer je het hard nodig hebt

Zodra de diagnose kanker wordt gesteld stap je in een emotionele achtbaan en is alles op slag anders geworden. Het leven is ineens onzeker en biedt plots nog maar weinig houvast. Een donkere periode staart u in het gezicht, een angstige tijd met veel onzekerheden, waar u doorheen moet zien te komen.

Helaas, weten wij uit ervaring hoe moeilijk u het heeft. 

 

Of het nu om uzelf gaat of om iemand die u lief hebt, we weten wat het betekent als kanker je vanuit het niets besluipt, op de schouder tikt en zegt: ‘hier ben ik, deal er maar mee’. Wat u doormaakt, vergt veel vertrouwen, geloof en hoop. In de medisch specialisten, in het lichaam zelf en in de hogere macht. Hierbij wil Saint Support u steunen.

 

Saint Support heeft als doel om hoop en ondersteuning te geven aan iedereen die met deze verschrikkelijke ziekte wordt geconfronteerd.

Met onze collectie bieden wij mentale, spirituele and religieuze ondersteuning aan mensen met kanker.

 

We hebben onderzoek gedaan naar de krachtigste beschermheiligen die bekend staan specifieke steun te bieden aan kankerpatiënten.

Sint Aldegonda is beschermvrouwe tegen kanker en in het bijzonder tegen borstkanker. De hulp van Sint Jaoua wordt aangeroepen om kanker te genezen.

 

De hulp van deze beschermheiligen kan worden afgeroepen in een aan hen gericht gebed. U kunt echter ook hun voorspraak inroepen en vragen met u mee te bidden om uw intenties kracht bij te zetten bij God.

Een aloud, maar krachtig gebruik dat in onze moderne tijd veelal in de vergetelheid is geraakt. Het stamt immers uit een tijd waarin de medische wetenschap nog volkomen machteloos stond ten opzichte van bepaalde ziekten. Hoewel artsen in onze tijd zoveel meer weten en kunnen, is er zeker rond kanker nog altijd een groot gevoel van machteloosheid. Een beetje extra hulp is altijd welkom.

 

Met onze handgemaakte medaillons willen wij steun bieden.

We hebben onze collectie met veel liefde voor u vervaardigt.


Sint Aldegonda Support

Beschermheilige tegen kanker, in het bijzonder  borstkanker. Ze biedt tevens ondersteuning aan kankerpatiënten.

Sint Jaoua Support

Van oorsprong Ierse beschermheilige wiens voorspraak vooral wordt aangeroepen om kanker te genezen.

Sint Eutrope Support

Beschermheilige voor verminkten en gehandicapten. Zijn voorspraak vooral ingeroepen tegen deze kwalen.